• درباره ما
  • تماس باما
  • rss
سه شنبه, ۲۴ تیر, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • بازارپول
    • بازار بیمه
    • اقتصادکلان
    • صنعت وبازرگانی
    • تومان پلاس
    • نگاه روز
  • مدیریت سبز
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • یادداشت و مقالات
  • مدیران ایرانی
  • چهارگوشه ایران
  • زنان سرزمینم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • بازارپول
    • بازار بیمه
    • اقتصادکلان
    • صنعت وبازرگانی
    • تومان پلاس
    • نگاه روز
  • مدیریت سبز
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • یادداشت و مقالات
  • مدیران ایرانی
  • چهارگوشه ایران
  • زنان سرزمینم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تومان نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بازارهای جهانی در انتظار تصمیمات تجاری

۲۴ تیر ۱۴۰۴
در مشروح خبر
اشتراک گذاریاشتراک گذاریاشتراک گذاریاشتراک گذاری

تومان نیوز:گزارش کارشناسان شرکت کارگزاری بانک صنعت‌ومعدن، نشان می‌دهد؛ در هفته‌ای که گذشت، بازارهای جهانی عمدتاً صعودی بودند؛ هرچند برخی عوامل ژئوپلیتیک و اقتصادی متفاوت، جهت‌گیری بازارها را تحت تأثیر قرار دادند. در آمریکا، شاخص نزدک عملکرد بهتری نسبت به سایر شاخص‌ها داشت و دستاوردهایی در حوزه فناوری، از جمله رشد سهام NVIDIA و گزارش مثبت دلتا ایرلاینز، فضای مثبتی ایجاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تومان نیوز(toomannews)، تحلیل‌گران شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن در گزارش خود نوشتند:

اعمال تعرفه‌های جدید دولت ترامپ و اختلاف‌نظر میان اعضای فدرال‌رزرو درباره سیاست پولی، موجب احتیاط سرمایه‌گذاران شد. در اروپا، امید به بهبود روابط تجاری با آمریکا رشد شاخص‌ها را به دنبال داشت، اما کاهش تولید در بریتانیا و افت فروش خرده‌فروشی در منطقه یورو، نگرانی‌هایی را به‌همراه داشت. در آسیا، بازار چین با امید به محرک‌های جدید تقویت شد، در حالی که بازار ژاپن به دلیل تنش‌های تجاری و افت دستمزد واقعی کاهش یافت. در بازار رمزارز، بیت‌کوین با عبور از مرز ۱۱۸ هزار دلار به رکورد جدیدی دست یافت و سرمایه‌گذاران نهادی هم‌چنان نقش پررنگی در رشد این بازار ایفا کردند.

در ادامه، مروری دقیق‌تر بر این تحولات در مناطق کلیدی خواهیم داشت:

بازار های آمریکا

بازارهای سهام آمریکا هفته را با افتی به نسبت ملایم به پایان رساندند. در هفته گذشته شاخص نزدک عملکرد بهتری نسبت به سایر شاخص‌ها داشت. شاخص نزدک، با تمرکز بر سهام فناوری، بهترین عملکرد را در میان شاخص‌های اصلی داشت. هرچند اخبار تعرفه‌ها در صدر عناوین خبری قرار گرفت، اما واکنش بازارها در مقایسه با دوره‌های قبلی اعمال تعرفه‌ها، به نسبت محدود بود. تفاوت محسوسی بین عملکرد شرکت‌های بزرگ و کوچک دیده نشد، در حالی که سهام رشدی کمی بهتر از سهام ارزشی عمل کردند.

سرمایه‌گذاران با دقت گزارش‌های درآمدی شرکت‌های هواپیمایی را به‌عنوان شاخصی از قدرت مصرف‌کننده دنبال کردند. شرکت دلتا ایرلاینز، پس از توقف ارائه چشم‌انداز خود در پی اعلام تعرفه‌های اوایل آوریل، بار دیگر چشم‌اندازی مثبت برای سال ۲۰۲۵ ارائه داد و از بازگشت مسافران به خطوط هوایی خبر داد. این گزارش به رشد سهام سایر شرکت‌های هواپیمایی نیز منجر شد. در خبری دیگر، شرکت NVIDIA برای اولین بار به ارزش بازار ۴ تریلیون دلاری رسید و جایگاه خود را در میان گروه موسوم به «هفت شگفت‌انگیز» از شرکت‌های مگاکپ مستحکم‌تر کرد.

اعمال تعرفه‌های جدید بر کشورهای خاص و فلز مس: رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، اعمال تعرفه ۲۵٪ را بر واردات از شرکای تجاری عمده نظیر کره‌جنوبی و ژاپن اعلام کرد. هم‌چنین تعرفه‌هایی با سطوح مختلف بر کشورهایی چون کانادا، آفریقای‌جنوبی، تایلند و مالزی اعمال شد. تعرفه واردات از برزیل نیز به ۵۰٪ افزایش یافت؛ اقدامی که به پرونده‌های قضایی رئیس‌جمهور پیشین این کشور مرتبط دانسته شده است.

هم‌چنین تعرفه‌ای ۵۰ درصدی بر واردات مس نیز اعلام شد که باعث افزایش سریع قیمت قراردادهای آتی مس در بازار آمریکا شد؛ در حالی که قیمت‌های جهانی مس تغییر چندانی نداشت یا اندکی کاهش یافت.

اختلاف نظر میان اعضای فدرال‌رزرو درباره مسیر سیاست پولی: در هفته‌ گذشته همراه با انتشار اندک داده‌های اقتصادی، صورت‌جلسه نشست میانه ماه ژوئن کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) منتشر شد. این صورت‌جلسه نشان داد در میان سیاست‌گذاران درباره مسیر آینده نرخ بهره اختلاف‌نظر وجود دارد. در صورت‌جلسه نشست ژوئن فدرال‌رزرو آمده که اگرچه اکثر اعضا پیش‌بینی می‌کنند نرخ بهره در سال ۲۰۲۵ کاهش خواهد یافت، تنها دو نفر از آن‌ها اعلام کرده‌اند که ممکن است با کاهش نرخ در نشست اواخر ژوئیه موافقت و آن را اجرایی کنند. از سوی دیگر، برخی اعضا نیز گفته‌اند در طول سال جاری نیازی به کاهش نرخ بهره نمی‌بینند. بازار سهام واکنش محسوسی به این گزارش نشان نداد.

اوراق خزانه در پایان هفته تضعیف شدند: پس از انتشار صورت‌جلسه FOMC، اوراق خزانه رشد کردند اما در ادامه هفته بخشی از این رشد را از دست دادند. حراج اوراق قرضه ۱۰ ساله آمریکا با استقبال خوبی مواجه شد و تا حدودی نگرانی‌های اخیر درباره جذابیت اوراق بلندمدت در شرایط کسری بودجه فدرال را کاهش داد.

اوراق قرضه شرکتی با رتبه سرمایه‌گذاری در این هفته عملکرد ضعیف‌تری نسبت به اوراق خزانه آمریکا داشتند و در مجموع با افت قیمت و بازده منفی مواجه شدند. انتشار اوراق جدید کمی بالاتر از انتظار بود، اما در مجموع با تقاضای بیش از عرضه همراه بود.

بازار های اروپا

بازارهای سهام اروپا در مجموع هفته را با رشد به پایان رساندند. شاخص فراگیر STOXX Europe ۶۰۰ به میزان ۱.۱۵٪ افزایش یافت؛ رشدی که عمدتاً ناشی از امیدها به گسترش توافق‌های تجاری میان آمریکا و سایر کشورها بود. با این‌حال، در پایان هفته پس از آن‌که رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد قصد دارد نامه‌ای به اتحادیه اروپا در خصوص افزایش تعرفه‌های وارداتی ارسال کند، بخشی از این رشد تعدیل شد.

شاخص‌های سهام در کشورهای اصلی اروپایی نیز صعودی بودند: شاخص DAX آلمان ۱.۹۷٪، CAC ۴۰ فرانسه ۱.۷۳٪، FTSE MIB ایتالیا ۱.۱۵٪ و FTSE ۱۰۰ بریتانیا با رشد ۱.۳۴٪ همراه بود و در میانه هفته به رکورد تاریخی جدیدی دست یافت.

رشد منفی اقتصاد بریتانیا برای دومین ماه متوالی؛ ثبات نسبی بازار مسکن: تولید ناخالص داخلی (GDP) بریتانیا در ماه می به‌طور غیرمنتظره‌ای ۰.۱٪ کاهش یافت. این دومین ماه متوالی است که اقتصاد این کشور کوچک می‌شود. کاهش تولیدات صنعتی و خروجی بخش ساخت‌وساز از عوامل اصلی این افت بودند. این در حالی است که تحلیل‌گران انتظار رشد ۰.۱٪ را داشتند. با این‌حال، تولید ناخالص داخلی در بازه سه‌ماهه منتهی به می ۰.۵٪ رشد داشت. در بازار مسکن، قیمت خانه‌ها پس از افت ۰.۳٪ در آوریل، در ماه می ثابت ماندند. به‌صورت سالانه، قیمت‌ها ۲.۵٪ افزایش یافتند. مؤسسه Halifax گزارش داد که معاملات مسکن افزایش یافته و خریداران بیشتری به بازار بازگشته‌اند. هم‌چنین طبق گزارش رسانه‌ها، وزیر دارایی بریتانیا قصد دارد طرح تضمین وام مسکن را به‌صورت دائمی برای خریداران بار اول اجرا کند.

افت فروش خرده‌فروشی در منطقه یورو: حجم فروش خرده‌فروشی در منطقه یورو در ماه می به میزان ۰.۷٪ کاهش یافت؛ نرخی کمی بیشتر از انتظار که نشان از تداوم ضعف در تقاضای مصرف‌کننده دارد. در آوریل، فروش‌ها ۰.۳٪ رشد کرده بودند. نرخ رشد سالانه نیز از ۲.۷٪ در ماه قبل به ۱.۸٪ کاهش یافت.

تولید صنعتی آلمان رشد کرد؛ صادرات هم‌چنان ضعیف: تولید صنعتی آلمان در ماه می با رشد ۱.۲٪ نسبت به آوریل، بخشی از افت ۱.۶٪ ماه قبل را جبران کرد. با این حال، صادرات این کشور برای دومین ماه پیاپی کاهش یافت و ۱.۴٪ نسبت به ماه قبل افت کرد. در ایتالیا، تولید صنعتی در ماه می ۰.۷٪ کاهش یافت و تقریباً رشد ۰.۹٪ ماه آوریل را خنثی کرد؛ نشانه‌ای از ادامه فشار بر بخش تولیدی این کشور.

ژاپن

بازارهای سهام ژاپن هفته را با کاهش به پایان رساندند. شاخص Nikkei ۲۲۵ با افت ۰.۶۱٪ و شاخص گسترده‌تر TOPIX با کاهش ۰.۱۷٪ مواجه شدند. گسترش تنش‌های تجاری با ایالات‌متحده و انتشار داده‌های اقتصادی متناقض داخلی موجب کاهش تمایل سرمایه‌گذاران به ریسک شد. در بازار ارز، ین ژاپن از حدود ۱۴۶.۰ به ۱۴۶.۸ در برابر دلار آمریکا تضعیف شد. هم‌چنین، بازده اوراق قرضه ده‌ساله دولتی ژاپن از ۱.۴۵٪ به ۱.۴۹٪ افزایش یافت.

ایالات‌متحده اعلام کرد نرخ تعرفه بر واردات از ژاپن را از ۲۴٪ به ۲۵٪ افزایش خواهد داد. با این‌حال، تعویق اجرای این تعرفه تا اول اوت ۲۰۲۵، برای بسیاری از سرمایه‌گذاران نشانه‌ای مثبت تلقی شد، چراکه زمان بیش‌تری برای مذاکره فراهم می‌کند. از سوی دیگر، نگرانی‌های سیاسی نیز افزایش یافته‌اند؛ زیرا انتظار می‌رود ائتلاف نخست‌وزیر شیگرو ایشیبا در انتخابات ۲۰ ژوئیه مجلس، کرسی‌هایی را از دست بدهد.

افت دستمزد واقعی در یک‌سال گذشته

داده‌های اقتصادی داخلی ژاپن تصویری متضاد ارائه دادند. از یک‌سو، آمار نشان داد رشد اسمی دستمزدها در ماه مه تنها ۱.۰٪ بوده که کم‌تر از پیش‌بینی ۲.۴٪ و کمتر از رشد ۲.۰٪ در آوریل است. دستمزد واقعی (تعدیل‌شده با تورم) نیز با کاهش قابل توجه ۲.۹٪ نسبت به سال قبل همراه بود، که نگرانی‌هایی درباره روند بهبود اقتصادی و احتمال تعویق افزایش نرخ بهره بانک‌مرکزی ژاپن تا سال آینده را تقویت کرد.

در سوی مثبت، داده‌های جداگانه‌ای نشان داد که هزینه‌کرد خانوارها در ماه مه ۴.۷٪ نسبت به سال قبل افزایش یافته است، که به‌طور قابل توجهی از برآورد ۱.۲٪ بالاتر بوده و پس از افت ۰.۱٪ در آوریل، نشانه‌ای از بهبود مصرف داخلی است.

چین

بازارهای سهام چین در سرزمین اصلی هفته‌ای مثبت را پشت سر گذاشتند؛ زیرا ادامه روند کاهش قیمت‌ها باعث شد امیدها به اقدامات محرک اقتصادی بیشتر افزایش یابد. شاخص CSI ۳۰۰ با رشد ۰.۸۲٪ و شاخص ترکیبی شانگهای با افزایش ۱.۰۹٪ همراه شدند. در هنگ‌کنگ نیز شاخص Hang Seng رشد ۰.۹۳٪ را ثبت کرد.

شاخص قیمت تولیدکننده (PPI) در ماه ژوئن نسبت به سال قبل ۳.۶٪ کاهش یافت؛ کاهشی بیشتر از پیش‌بینی‌ها که سی‌وسومین ماه متوالی افت قیمت‌های کارخانه‌ای و بزرگ‌ترین افت طی تقریباً دو سال اخیر محسوب می‌شود. در مقابل، شاخص قیمت مصرف‌کننده (CPI) برخلاف انتظارها ۰.۱٪ افزایش یافت و به روند چهارماهه کاهش خود پایان داد. با این حال، تحلیل‌گران معتقدند این افزایش به دلیل محرک‌های اخیر بوده و لزوماً نشانه‌ای از بهبود پایدار در اعتماد مصرف‌کننده نیست.

این گزارش تورمی جدید، احتمال اجرای بسته‌های محرک مالی بیشتر توسط دولت چین را افزایش داده است. در اوایل ژوئیه، مقامات در نشست اقتصادی سطح بالا به ریاست شی جین‌پینگ، بر مقابله با رقابت قیمتی بی‌ضابطه و حذف ظرفیت‌های صنعتی قدیمی تأکید کردند. این اقدامات نشان‌دهنده جدیت رهبری چین در مقابله با روند نزولی قیمت‌ها و ضعف تقاضای داخلی است.

بازارهای ارز دیجیتال

در هفته منتهی به ۱۲ ژوئیه، بازار رمزارزها با رشد قابل‌توجهی همراه بود و ارزش کل آن به ۳.۶۱ تریلیون دلار رسید. شاخص ترس و طمع در سطح ۷۹ (طمع شدید) و سلطه بیت‌کوین بر بازار ۶۴.۷۳ درصد بود. بیت‌کوین با رشد ۸.۱۸ درصدی، به رکورد جدید ۱۱۸٬۹۰۹ دلار رسید و به ششمین دارایی بزرگ جهان تبدیل شد. صندوق‌های ETF بیت‌کوین در آمریکا ۲.۷۲ میلیارد دلار ورودی ثبت کردند و صندوق IBIT بلک‌راک به‌تنهایی ۴۴۸.۵ میلیون دلار جذب کرد.

هم‌زمان، رکورد بزرگ‌ترین لیکویید شدن موقعیت‌های شورت در چهار سال اخیر با ۲.۴۲ میلیارد دلار ثبت شد. شرکت‌ها نیز در سه‌ماهه دوم ۱۵۹٬۰۰۰ واحد بیت‌کوین خریدند و میزان ذخایر بلندمدت به ۸۰٪ عرضه در گردش رسید. تحلیل‌گران احتمال رشد قیمت تا محدوده ۱۲۰–۱۲۵ هزار دلار را مطرح کرده‌اند.

از تحولات سیاسی، ایلان ماسک حزب «America Party» را با محوریت بیت‌کوین راه‌اندازی کرد و پلتفرم Truth Social ترامپ برای تاسیس یک ETF بر پایه رمزارز اقدام کرد. در بخش امنیت، حمله به GMX موجب زیان ۴۲ میلیون دلاری شد و یک فیشینگ، کیف پول Mt. Gox را هدف قرار داد. در نهایت، فروش NFT ها در نیمه اول ۲۰۲۵ به ۲.۸۲ میلیارد دلار رسید.

بازارهای جهانی در انتظار تصمیمات تجاریتحلیل بازار جهانی طلا

قیمت طلا در هفته گذشته با رشد نسبتا قابل‌توجهی افزایش یافت و در نهایت با قیمت ۳,۳۷۲ دلار در هر اونس به معاملات پایان داد.

این رشد قیمت عمدتاً به‌دنبال اعلام تعرفه‌های جدید توسط رئیس‌جمهور ایالات‌متحده، دونالد ترامپ، بر واردات از کانادا و سایر شرکای تجاری رخ داد. افزایش تنش‌ها در فضای تجارت جهانی باعث شد سرمایه‌گذاران به سمت دارایی‌های امن مانند طلا روی بیاورند.

ترامپ اعلام کرد از ماه آینده، واردات از کانادا مشمول تعرفه‌ای ۳۵ درصدی خواهد شد و هم‌چنین قصد دارد تعرفه‌ای ۱۵ تا ۲۰ درصدی را بر اکثر شرکای تجاری دیگر اعمال کند. علاوه بر این، وی تعرفه‌ای ۵۰ درصدی بر واردات مس و کالاهای وارداتی از برزیل وضع کرد. این اقدامات موجب افزایش نگرانی‌ها درباره تشدید جنگ تجاری جهانی و در نتیجه رشد تقاضا برای طلا شد.

در همین‌حال، انتظار برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو نیز به تقویت قیمت طلا کمک کرده است. یکی از اعضای هیئت‌مدیره فدرال‌رزرو، کریستوفر والر، اعلام کرد احتمال کاهش نرخ‌ها در نشست آینده بانک‌مرکزی وجود دارد. در حال حاضر، بازارها کاهش ۵۰ واحد پایه‌ای نرخ بهره را تا پایان سال ۲۰۲۵ پیش‌بینی می‌کنند.

با این حال، تقویت ارزش دلار مانع از رشد بیشتر قیمت طلا شد. تحلیل‌گران معتقدند طلا در فصل سوم سال جاری احتمالاً در محدوده ۳,۱۰۰ تا ۳,۵۰۰ دلار نوسان خواهد داشت و اکنون وارد یک دوره تثبیت قیمتی شده است.

تحلیل بازار جهانی نفت

در هفته‌ای پرنوسان برای بازار نفت، قیمت‌ها در روز جمعه با رشد قابل‌توجهی بخشی از افت شدید روز قبل را جبران کردند. نفت برنت به ۷۰.۳۶ دلار و نفت WTI به ۶۸.۴۵ دلار در هر بشکه رسید. در مجموع، نفت برنت حدود ۱.۶ درصد و حدود ۰.۶ درصد رشد هفتگی را ثبت کردند.

از جمله عواملی که به افزایش قیمت نفت برنت در روز جمعه منجر شد، می‌توان به نگرانی‌ها درباره تحریم‌های جدید علیه روسیه و احتمال محدود شدن عرضه، گزارش آژانس بین‌المللی انرژی IEA مبنی بر کم عرضه بودن بازار نفت در فصل تابستان نسبت به پیش‌بینی‌های قبلی، و هم‌چنین تشدید تنش‌های ژئوپلیتیک و حملات به مسیرهای کشتیرانی در دریای سرخ که بر نگرانی‌ها از اختلال در عرضه دامن زد، اشاره کرد.

پیش از آن، روز پنج‌شنبه قیمت‌ها بیش از ۲ درصد کاهش یافته بود. علت اصلی این افت، نگرانی بازار از تأثیر منفی تعرفه‌های جدید آمریکا بر رشد اقتصادی جهانی بود. ترامپ تهدید به اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات از برزیل کرد و از برنامه‌هایی برای وضع تعرفه بر کالاهایی مانند مس، دارو و نیمه‌هادی‌ها خبر داد. هرچند بازار به این تهدیدها با احتیاط واکنش نشان داد، فضای عمومی معامله‌گران به سمت انتظار و تردید رفت.

در همین‌حال، گزارش فدرال‌رزرو نشان داد سیاست‌گذاران تمایلی به کاهش نرخ‌بهره در کوتاه‌مدت ندارند؛ موضوعی که با تقویت دلار و افزایش هزینه‌های استقراض، تقاضای جهانی نفت را تحت فشار می‌گذارد.

از سوی دیگر، وزیر نفت ایران در نشست اوپک نسبت به تأثیرات مخرب جنگ بر بازارهای انرژی هشدار داد. او تأکید کرد استفاده از جنگ برای اهداف سیاسی به بی‌ثباتی بازار و آسیب به اقتصاد کشورها منجر می‌شود. این سخنان پس از درگیری ۱۲ روزه ایران و اسرائیل در ژوئن مطرح شد. اگرچه با آغاز آتش‌بس از ۲۴ ژوئن قیمت‌ها کمی آرام گرفته‌اند، امنیت عرضه نفت ایران هم‌چنان دغدغه مهمی برای بازار است.

در سطح وسیع‌تر، آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده رشد عرضه نفت در سال جاری از رشد تقاضا پیشی بگیرد. اوپک نیز برآورد رشد تقاضا را برای سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ کاهش داده که بیشتر ناشی از کند شدن اقتصاد چین است.

در مجموع، بازار نفت در این هفته تحت تأثیر تنش‌های ژئوپولیتیک، سیاست‌های تجاری آمریکا و پیش‌بینی‌های متفاوت درباره عرضه و تقاضا، روندی پرنوسان داشت. ادامه مسیر قیمت‌ها به تحولات دیپلماتیک و تصمیمات کلان اقتصادی در هفته‌های آینده بستگی دارد.

 

اخبار مرتبط

حدود تراکنش‌های بانکی مشخص شد+ جزئیات
بازارپول

تزریق هدفمند نقدینگی یا سیاست پولی انقباضی؟ | روایت عملیات بازار باز بانک مرکزی در تیر ۱۴۰۴

پیش‌بینی قیمت دلار: ماشه صعود دلار کشیده می‌شود؟
مشروح خبر

پیش‌بینی قیمت دلار: ماشه صعود دلار کشیده می‌شود؟

پیش بینی بورس : از صف فروش تا صف خرید در ۲۴ ساعت
بازار سرمایه

چشم‌انداز بازارهای مالی ایران پس از جنگ و نوسانات سیاسی | آیا بورس به مدار صعودی بازمی‌گردد؟

بیمه دیرهنگام سهام توسط بورس تهران/ نجات بورس با اوراق یک ریالی؟
مشروح خبر

بیمه دیرهنگام سهام توسط بورس تهران/ نجات بورس با اوراق یک ریالی؟

اقتصاددانان، جنگ را چگونه می‌فهمند؟
مشروح خبر

اقتصاددانان، جنگ را چگونه می‌فهمند؟

طلا یا سکه؟ کدام انتخاب مناسب‌تری برای سرمایه‌گذاری است؟
مشروح خبر

طلا یا سکه؟ کدام انتخاب مناسب‌تری برای سرمایه‌گذاری است؟

پست‌ بعدی
بورس برای همتی فرش قرمز می‌اندازد؟

اثر جنگ بر رفتار سرمایه‌گذاران در بازارها

بیمه کوثر-بیمه ما

«بیمه ما» و « بیمه کوثر» در صدر فروش، خارج از درمان و ثالث + جدول

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
بانک مرکزی: وام فروشی ممنوع!

بانک مرکزی: وام فروشی ممنوع!

SMEs

نقش بنگاه‌های کوچک و متوسط (SMEs) در توسعه پایدار با رویکرد اقتصاد سبز

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

بدهی ملی ایالات متحده رکورد زد

بدهی ملی ایالات متحده رکورد زد

ارتباط رشد تورم و کاهش نقدینگی!

ارتباط رشد تورم و کاهش نقدینگی!

خودتحریمی به دلیل نپذیرفتن FATF

خودتحریمی به دلیل نپذیرفتن FATF

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

سودآورترین نقاط خروج از بازار رمزارزها

سودآورترین نقاط خروج از بازار رمزارزها

بانک رفاه کارگران در مسیر تامین مالی زیست‌بوم دانش‌بنیان

بانک رفاه کارگران در مسیر تامین مالی زیست‌بوم دانش‌بنیان

رشد ۴۲.۸ درصدی پرداخت تسهیلات توسط شبکه بانکی

رشد ۴۲.۸ درصدی پرداخت تسهیلات توسط شبکه بانکی

جسارت در سرمایه گذاری ، انضباط مالی و عبور از ترس ؛ مثلث تحول در بیمه آسیا

جسارت در سرمایه گذاری ، انضباط مالی و عبور از ترس ؛ مثلث تحول در بیمه آسیا

رشد قیمت انس طلا تا کجا ادامه دارد؟

افزایش قیمت طلا در آستانه انتشار آمار تورم آمریکا

https://t.me/toomannews_ir https://t.me/toomannews_ir https://t.me/toomannews_ir

برچسب‌ها

اسلاید شو مشروح خبر پلاس

دسته بندی ها

  • اقتصادکلان
  • بازار بیمه
  • بازار سرمایه
  • بازارپول
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • چهارگوشه ایران
  • دسته‌بندی نشده
  • زنان سرزمینم
  • صنعت وبازرگانی
  • کریپتو
  • مدیران ایرانی
  • مدیریت سبز
  • مشروح خبر
  • نگاه روز
  • یادداشت و مقالات

برچسب‌ها

اسلاید شو مشروح خبر پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • درباره ما
  • تماس باما
  • rss

© 2023 طراحی و سئو ایتوکس -کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تومان نیوز محفوظ می باشد.

  • تومان نیوز
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • زنان سرزمینم
    • بازارپول
    • نگاه روز
    • تومان پلاس
    • مدیریت سبز
    • مدیران ایرانی
    • یادداشت و مقالات
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

© 2023 طراحی و سئو ایتوکس -کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تومان نیوز محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید