تومان نیوز: دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: به محض دریافت سود سهام عدالت و گذشت مهلت قانونی، زمان واریز سود سهام عدالت سال 1402 اطلاعرسانی میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازارهای مالی(ایستانیوز)، همزمان با واریز سود سهام عدالت در آخرین ماه پاییز امسال، اخباری مبنی بر واریز دوباره سود به حساب صاحبان این سهام از گوشه و کنار به گوش رسید، اما تا این لحظه خبری از واریز جدیدی نبوده است.
مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در این باره در گفتوگو با اقتصادنیوز درباره زمان واریز سود سهام عدالت گفته بود: درباره سود سهام عدالت در سال مالی 1402 شرکت های سرمایه پذیر یا شرکت هایی که بخش هایی از سهام آنها در قالب سهام عدالت به مشمولان و سهامداران داده شده است، این نکته را باید بگوییم که مکاتبات از سوی شرکت سرمایه گذاری با این شرکت ها انجام شده و در حال دریافت سود از آنها هستیم.
او افزود: به محض دریافت این سود، یک برنامه زمان بندی اعلام می شود و مطابق آن، تقسیم سود میان سهامداران اتفاق می افتد.
دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: همانطور که می دانید وقتی شرکت ها مجمع خود را برگزار می کنند، یک مهلت قانونی دارند که بر اساس آن باید سود را به حساب سهامداران از جمله سهامداران عدالت واریز کنند. بنابراین پیگیری ها برای دریافت این سود در حال انجام و به محض اینکه مبلغ قابل توجهی دریافت و زمان واریز اعلام شد، در رسانه های رسمی اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.
حاجیوند خطاب به صاحبان سهام عدالت تأکید کرد: برای دریافت سود سهام عدالت، سهامداران و عموم مردم نباید به هیچ سایتی مراجعه داشته باشند، روی پیام و پیوندی نباید کلیک یا مدرکی را در جایی بارگذاری کنند.
او گفت: سود سهام عدالت طبق روال سال های گذشته از طریق شماره شبای بانکی معتبری که از سوی سهامداران در سامانه سجام ارائه شده است، به حساب شان واریز می شود.
به گزارش اقتصادنیوز، پیش از این و در آذرماه امسال، دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۳۵۲ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۳۸۰ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی ۷۱۶ هزار تومان سود دریافت کرده بودند.
حاجیوند پیش از این و در تاریخ 27 بهمن ماه امسال درباره تعداد مجامع برگزار شده به باشگاه خبرنگاران گفته بود: از سال گذشته پس از مصوبه شورای عالی بورس مبنی بر اینکه شرکتهای سرمایهگذاری استانی باید تا ابتدای شهریور ۱۴۰۳ برگزار کنند، ۹ مجمع برگزار شد. با توجه به پایان یافتن این زمان قانونی، تمدید زمان برگزاری مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت پیشنهاد شد. شورای عالی با این پیشنهاد موافقت کرد و شرکتها تا پایان اسفندماه ۱۴۰۳ فرصت دارند مجامع استان خود را برگزار کنند.
حاجیوند در ادامه در خصوص استانهایی که مجامع خود را برگزار کردند گفت: ۹ شرکت سرمایهگذاری استانی عبارتاند از استان خراسان شمالی، زنجان، گیلان، مرکزی، اصفهان، کرمان، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان شرقی تاکنون مجمع خود را برگزار کردند.