• درباره ما
  • تماس باما
  • rss
جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • بازارپول
    • بازار بیمه
    • اقتصادکلان
    • صنعت وبازرگانی
    • تومان پلاس
    • نگاه روز
  • مدیریت سبز
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • یادداشت و مقالات
  • مدیران ایرانی
  • چهارگوشه ایران
  • زنان سرزمینم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • بازارپول
    • بازار بیمه
    • اقتصادکلان
    • صنعت وبازرگانی
    • تومان پلاس
    • نگاه روز
  • مدیریت سبز
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • یادداشت و مقالات
  • مدیران ایرانی
  • چهارگوشه ایران
  • زنان سرزمینم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تومان نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

فرار پول‌های حقیقی از بورس ۲ برابر شد!

سیدعلی رضوی

۲۵ فروردین ۱۴۰۳
در نگاه روز
اشتراک گذاریاشتراک گذاریاشتراک گذاریاشتراک گذاری

تومان نیوز: بورس تهران در روز انتهایی معاملات هفته سوم فروردین ماه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز اندک شاخص هم‌وزن مواجه شد. در آخرین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات خرد در کانال 4 همتی قرار داشت و بار دیگر شاهد خروج جریان پول حقیقی از بازار سهام بودیم.
به گزارش پایگاه خبری تومان نیوز(toomannews) ، بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و افزایش تراز شاخص کل بود. شاخص‌های سهامی نیمه اول معاملات سهام روز چهارشنبه را با افزایش تراز به سر بردند و در نیمه دوم معاملات نقشه بازار سهام رفته رفته متعادل‌تر شد و شاخص‌های سهامی آرام گرفتند. بازار سهام روز چهارشنبه نشان از تداوم فرار سرمایه حقیقی و افزایش عرضه سهام داشت.

روز چهارشنبه، شاخص‌های سهامی فرابورس ایران عملکرد مشابه نسبت به شاخص‌های اصلی بازار بورس به ثبت رساندند و کاملا سبز پوش بودند. شکاف بازدهی شاخص کل و هم‌وزن در بازار بورس تهران 8 صدم درصد بود و افزایش تراز کمتر شاخص کل هم‌وزن را نشان می‌داد. این معیار برای فرابورس ایران با 2 صدم درصد بیانگر عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل هم‌وزن بود. کمترین بازدهی را در میان شاخص‌های اصلی فرابورس، شاخص بازار اول فرابورس با 4 صدم درصد افزایش تراز به ثبت رساند و بیشترین بازدهی نیز به شاخص بازار دوم فرابورس با 7 صدم درصد افزایش تراز تعلق گرفت.

در بین شاخص صنایع نیز صنعت ساخت محصولات فلزی با 22.1 میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را در بین صنایع به ثبت رساند. صنعت سایر واسطه‌گری‌های مالی با 12.4 میلیارد تومان و صنعت قند و شکر با 3.3 میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت محصولات شیمیایی با 77.8 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با 77.6 میلیارد تومان و صنعت خودرو و ساخت قطعات با 60.6 میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.
روند معاملات سهامی 30 روز اخیر

بورس تهران در روز ابتدای هفته قبل شاهد خروج هزار و 100 میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام و خروج 599 میلیارد تومانی سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت بود. ارزش معاملات خرد نیز که در انتهای هفته دوم فروردین در تراز 4 همتی قرار داشت؛ در روز ابتدایی هفته قبل افزایش 63 درصدی داشت و روز دو‌شنبه تراز 3 هزار و 953 میلیارد تومانی را تجربه کرد. روز سه‌شنبه سطح ارزش معاملات خرد سهام تا 4 هزار و 458 میلیارد تومان افزایش یافت. در هفته اخیر متوسط ارزش معاملات خرد روزانه با 13 درصد افزایش به نسبت هفته دوم فروردین تا سطح 4 هزار و 981 میلیارد تومانی بالا آمد.

برآیند جریان پول حقیقی در هفته اخر اسفند ماه با کاهش خروج جریان پول حقیقی همراه بود و شاهد خروج 10 میلیارد تومان پول حقیقی از سهام بودیم. در اولین هفته فروردین شاهد ورود 494 میلیارد تومانی جریان پول حقیقی به سهام بودیم. در هفته دوم فروردین بار دیگر بازار سهام با خروج 872 میلیارد تومانی جریان پول حقیقی از سهام مواجه بود و در سومین هفته فروردین ماه، خروج پول حقیقی از بازار سهام تا سطح هزار و 689 میلیارد تومان افزایش داشت.

روز چهارشنبه ارزش صف‌های خرید سهام کاهش 42 درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش 8 درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید به 159 میلیارد تومان نزول کرد و ارزش صف‌های فروش تا 93 میلیارد تومان افزایش یافت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از 22.7 میلیون تومان روز سه‌‌شنبه تا 22.3 میلیون تومان کاهش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی نیز افزایش داشت و از 22.2 میلیون تومان روز سه‌شنبه به 22.9 میلیون تومان رسید. با این اوصاف شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند.

تراز شاخص کل بورس تهران نیز در انتهای هفته دوم فروردین 2 میلیون و 250 هزار و 906 واحد بسته شد و در روز انتهایی هفته قبل تا سطح 2 میلیون و 261 هزار و 899 واحدی افزایش داشت و بازدهی مثبت 49 صدم درصدی را به ثبت رساند. شاخص کل هم‌وزن بورس تهران نیز در هفته گذشته چیزی نزدیک به 1.1 درصد افت کرد و در تراز 751 هزار و 320 واحدی ایستاد.
پیش بینی بورس شنبه

بورس تهران هفته چهارم فروردین ماه را با سطح حمایتی 2 میلیون و 200 هزار واحدی شاخص کل و سطح مقاومتی 760 هزار واحدی شاخص هم‌وزن آغاز خواهد کرد. اخبار تنش‌های سیاسی و نظامی خاورمیانه در روز‌های اخیر موجب افزایش تقاضا در بازار‌های موازی بازار سهام شد و قیمت‌‌ها در بازار آزاد طلا و ارز صعودی شدند. با این اوصاف ریسک سیاسی اوراق سهام به شدت افزایش یافته است و در ابتدای معاملات امروز شاهد تأثیر منفی کوتاه مدت، افزایش نرخ ارز و طلا بر بازار سهام خواهیم بود. با این حال شاخص کل بورس تهران برای یازدهمین روز پیاپی در کانال 2 میلیون و 200 هزار واحدی تثبیت شده است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح 3 تا 6 همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با کاهش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی منفی شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد ضعیف‌تر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز منفی پیش بینی می‌شود و احتمالا با خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت مواجه خواهیم بود. صفوف خرید سهام احتمالاً افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح 20 میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای 23 میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افت تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس افزایش یابد.

اخبار مرتبط

اتفاق سال 1399 برای بورس تکرار می‌شود؟
نگاه روز

بورس تهران در آستانه اصلاح روند صعودی شاخص‌سازان!

طلا جان می‌گیرد، دلار عقب می‌نشیند؛ نبرد پنهان بازارها آغاز شد
نگاه روز

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت+ جدول

بورس برای همتی فرش قرمز می‌اندازد؟
نگاه روز

بورس سوار بر موج اخبار

سه گانه ریزش بازار سهام
نگاه روز

پیروزی سهم‌های سبک در برابر لیدر‌های سنتی بورس تهران!

پایداری کوچک‌ها در روز قرمز بورس
نگاه روز

پایداری کوچک‌ها در روز قرمز بورس

جزئیات و کشف قیمت هفتمین عرضه اولیه فرابورس
نگاه روز

فرود شاخص کل بر حمایت 3 میلیون و 100 هزار واحدی!

پست‌ بعدی
شرط بندی سرمایه‌گذاران طلا روی نرخ بهره

کاهش قیمت اونس طلا+ جدول

پورکیانی: فعالیت نمایندگان ارتباطی با ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی ندارد

خبر مهم برای بیمه زنان خانه دار+ جزییات

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
بانک مرکزی: وام فروشی ممنوع!

بانک مرکزی: وام فروشی ممنوع!

SMEs

نقش بنگاه‌های کوچک و متوسط (SMEs) در توسعه پایدار با رویکرد اقتصاد سبز

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

بدهی ملی ایالات متحده رکورد زد

بدهی ملی ایالات متحده رکورد زد

ارتباط رشد تورم و کاهش نقدینگی!

ارتباط رشد تورم و کاهش نقدینگی!

خودتحریمی به دلیل نپذیرفتن FATF

خودتحریمی به دلیل نپذیرفتن FATF

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

سودآورترین نقاط خروج از بازار رمزارزها

سودآورترین نقاط خروج از بازار رمزارزها

عملکرد صندوق‌ها در هفته تاخت‌وتاز بورس

عملکرد صندوق‌ها در هفته تاخت‌وتاز بورس

ابلاغ شرایط خرید خودرو وانت آریسان از بورس کالا

صدور اولین برات‌ الکترونیک بانک صنعت‌ومعدن در بورس کالا

قیمت بیت‌کوین صعودی شد

بیت‌کوین از مرز ۱۰۰ هزار دلار عبور کرد؛ شکست رکورد ۳ ماهه

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

https://t.me/toomannews_ir https://t.me/toomannews_ir https://t.me/toomannews_ir

برچسب‌ها

اسلاید شو مشروح خبر پلاس

دسته بندی ها

  • اقتصادکلان
  • بازار بیمه
  • بازار سرمایه
  • بازارپول
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • چهارگوشه ایران
  • دسته‌بندی نشده
  • زنان سرزمینم
  • صنعت وبازرگانی
  • کریپتو
  • مدیران ایرانی
  • مدیریت سبز
  • مشروح خبر
  • نگاه روز
  • یادداشت و مقالات

برچسب‌ها

اسلاید شو مشروح خبر پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • درباره ما
  • تماس باما
  • rss

© 2023 طراحی و سئو ایتوکس -کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تومان نیوز محفوظ می باشد.

  • تومان نیوز
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • زنان سرزمینم
    • بازارپول
    • نگاه روز
    • تومان پلاس
    • مدیریت سبز
    • مدیران ایرانی
    • یادداشت و مقالات
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

© 2023 طراحی و سئو ایتوکس -کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تومان نیوز محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید