تومان نیوز: در مراسمی با حضور رییس کل بیمه مرکزی و مسوولان این نهاد ناظر، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران همچنین مدیران شرکت بیمه حافظ، این شرکت به صورت رسمی از ورود خود به سرزمین اصلی رونمایی کرد.
به گزارش پایگاه خبری تومان نیوز(toomannews)، علی استاد هاشمی، رییس کل بیمه مرکزی در این جلسه، ورود بیمه حافظ را به سرزمین اصلی یک اتفاق خوب و مبارک دانست که همه ارکان بیمه مرکزی برای انجام آن تمام تلاش خود را به کار بستند.
وی با بیان این نکته که موضوع آمدن این شرکت به سرزمین اصلی از سال های قبل مطرح بود، ادامه داد: این موضوع چند بار به در کمیسیون تخصصی آمده بود ولی واقعیت این است که برای سازمان مناطق آزاد سخت بود که با این موضوع موافقت کنند.
رییس کل بیمه مرکزی، موافقت این سازمان با ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی را یک اقدام خوب، مفید و حسنه برای شرکت دانست و اضافه کرد: برای به ثمر رسیدن هرکار ماندگار، تلاش، پشتکار و کار کارشناسی قوی و محکم لازم است که خوشبختانه این خصیصه ها در بیمه مرکزی وجود دارد و به همین دلیل کارها به خوبی به پیش می رود.
وی تاکید کرد: در همین راستا، چندین جلسه تخصصی برای بررسی متن مصوبه شورای عالی بیمه برای موافقت با ورود بیمه حافظ به سرزمین اصلی، برگزار شد تا کار کارشناسی و علمی قوی انجام شود و بعدها کار شرکت با مشکل رو به رو نشود.
استادهاشمی رقم 300 میلیارد تومان سرمایه مورد نیاز برای تاسیس شرکت های بیمه را عدد قابل توجهی ندانست و افزود: پیشنهاد ما این بود که شرکت های بیمه ای که در حال فعالیت اند طی دو سال سرمایه خود را به حد قانونی برسانند و در سال اول حداقل 50 درصد را پوشش دهند و 50 درصد این مبلغ هم نقدی باشد تا این سرمایه نقدی، پشتوانه فعالیت های شرکت باشد.
وی با تاکید بر این نکته که بیمه مرکزی بحث ودایع را نیز در کنار افزایش سرمایه در دستور کار دارد، گفت: اخذ این ودایع برای این است تا اگر شرکتی با مشکل و بحرانی رو به رو شد، بیمه مرکزی بتواند از محل این ودایع، آن را پوشش دهد.
رییس کل بیمه مرکزی به تغییرات وسیع آیین نامه توانگری شرکت های بیمه هم اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس این تغییرات، اگر شرکتی توانگری مالی قابل توجهی داشته باشد نیاز به پرداخت ودایع نخواهد داشت.
وی با اشاره به این نکته که هرچه اعتماد مردم به شرکت های بیمه بیشتر باشد ضریب نفوذ بیمه نیز به همان نسبت افزایش خواهد یافت، تصریح کرد: شرکت بیمه حافظ نباید با ورود به سرزمین اصلی، تجربه خود را در مناطق آزاد کنار بگذارد زیرا این مناطق هنوز هم بکر هستند و جای کار زیادی دارند بنابراین شرکت باید محصولات جدیدی را متناسب با نیاز این مناطق طراحی و ارائه کند.
استادهاشمی اظهار امیدواری کرد که در دو سال آینده، بیمه حافظ به شرکتی قدرتمند و باصلابت در عرصه بیمه گری کشور تبدیل شده باشد.
معاون حق وردیلو، عضو هیات عامل و معاون نظارت بیمه مرکزی هم در سخنانی خواستار پیگیری جدی افزایش سرمایه از سوی بیمه حافظ شد و گفت: باید تدبیری از سوی سهامداران این شرکت اندیشیده شود که سرمایه شرکت از 300 میلیارد تومان به 1400 میلیارد تومان افزایش یابد.
وی بر ضرورت رعایت کامل ضوابط فنی، پرهیز از رقابت ناسالم و سلامت در ادامه فعالیت شرکت تاکید کرد و ادامه داد: قطعا فعالیت در سرزمین اصلی با فعالیت در مناطق آزاد متفاوت خواهد بود و این نکته باید مدنظر مدیران شرکت قرار داشته باشد.
محسن پورکیانی، دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران هم گفت: بیمه حافظ زمانی دارد وارد سرزمین اصلی می شود که تغییر محیط کسب و کار و تحول دیجیتال را درک کرده و به سرعت باید به این سمت حرکت کند.
وی ادامه داد: نکته دومی که متاسفانه در شرکت های بیمه رعایت نمی شود این است که این شرکت ها فروش را برای فروش انجام نمی دهند بلکه برای کسب سود انجام می دهند و امیدواریم شرکت بیمه حافظ که از یک محیط بسته به یک محیط باز انتقال پیدا می کند به این نکته توجه داشته باشد.
جلال سلطانی مدیر عامل بیمه حافظ پیش از این گفته بود: یک برنامه بلندمدت پنج ساله تحت عنوان سند چشم انداز تدوین و به تصویب هیاتمدیره رسیده که این سند چشمانداز شامل پروژه ها و فرآیندهای اصلاحی است که در بسیاری موارد فرض ما ورود به سرزمین اصلی بوده و به عبارتی در برنامه استراتژیک ما، فعالیت در سرزمین اصلی حتمی بوده و از اهداف اصلی شرکت است.
وی تاکید کرده بود که ورود به سرزمین اصلی برای ما حیاتی است.
در این مراسم با حضور نماینده شرکت پست، از تمبر شرکت بیمه حافظ رونمایی شد.