• درباره ما
  • تماس باما
  • rss
جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴
  • صفحه اصلی
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • بازارپول
    • بازار بیمه
    • اقتصادکلان
    • صنعت وبازرگانی
    • تومان پلاس
    • نگاه روز
  • مدیریت سبز
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • یادداشت و مقالات
  • مدیران ایرانی
  • چهارگوشه ایران
  • زنان سرزمینم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • بازارپول
    • بازار بیمه
    • اقتصادکلان
    • صنعت وبازرگانی
    • تومان پلاس
    • نگاه روز
  • مدیریت سبز
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • یادداشت و مقالات
  • مدیران ایرانی
  • چهارگوشه ایران
  • زنان سرزمینم
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تومان نیوز
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تعطیلی شنبه ۶ مرداد

۰۵ مرداد ۱۴۰۳
در نگاه روز
اشتراک گذاریاشتراک گذاریاشتراک گذاریاشتراک گذاری

تومان نیوز:ساعات کاری دستگاه های اجرایی برخی از استان‌ها در روزهای ۶، ۷ و ۸ مرداد ماه کاهش یافت و برخی از استان‌ها نیز شنبه تعطیل شدند. استانداران براساس اقلیم و شرایطی که در هر استان حاکم است، تصمیم می گیرند که ادارات، کارخانه جات را تعطیل کنند یا ساعات اداری کم شود.

به گزارش پایگاه خبری تومان نیوز(toomannews)، با افزایش گرمای هوا ادارات برخی از استان‌ها تعطیل شدند. سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور امروز پنجشنبه گفت: استانداران براساس اقلیم و شرایطی که در هر استان حاکم است، تصمیم می گیرند که ادارات، کارخانه جات را تعطیل کنند یا ساعات اداری کم شود. بنابراین اختیار به استان‌ها داده شده که با توجه به بوم و اقلیم و میزان گرمای استان، در ستاد استانی تصمیم گیری کرده و متناسب با آن پیشنهادات خود را اطلاع رسانی کنند ممکن است یک استان ساعات اداری را کم کند یا یک استان در یک روز خاص تعطیل کند یا در همان روز استان دیگری کارخانه‌های پرمصرف را تعطیل کند پس این اختیار به استان‌ها داده شده که بنا به وضعیت گرمایی که دارند، خودشان تصمیم گیری کنند. این تصمیمات ممکن است استان به استان متفاوت باشد.

تغییر کار ساعت کار ادارات آذربایجان‌ غربی از شنبه

بر اساس اعلام معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان‌غربی، حسب موافقت و دستور مقام عالی استان در راستای مدیریت مصرف برق و با هدف کمک به پایداری برق خانگی و تأمین برق بخش تولید، صنعت و کشاورزی، با توجه به روند افزایشی دما در روزهای آتی و پیش بینی هوای گرم در هفته آینده، ساعات کار دستگاه های اجرایی، سازمان ها، موسسات، نهادهای عمومی غیردولتی، شهرداری ها، بانک ها، شرکت های بیمه ای و دانشگاه های سراسر استان در تاریخ های ۶ و۷ و ۸ مرداد ماه از ۶ صبح تا ۱۱ ظهر خواهد بود؛ لذا بر این اساس اقدامات لازم در راستای رعایت صرفه جویی در مصرف انرژی می بایست توسط دستگاههای اجرایی صورت پذیرد.

روشن و خاموش‌کردن سیستم‌های سرمایشی یک ساعت بعد از ورود و یک ساعت قبل از خروج در ادارات مورد تأکید است. جهت رعایت ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، مدیران موظف هستند کسری ساعت را به صورت دورکاری و با برنامه‌ریزی و نظارت دقیق مقررات جبران کنند. دستگاه‌های خدمات‌رسان، نیروهای دارای نوبت کاری شیفت‌گردان، مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مشمول کاهش ساعت کاری ادارات نبوده و فعالیت این مراکز به ‌روال عادی است.

تغییر ساعت کار ادارات همدان / تعطیلی ادارات همدان

استانداری همدان در اطلاعیه ای اعلام کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان هفته آینده ۲ ساعت زودتر تعطیل خواهند شد.

ایرنا در خبری نوشت: در این اطلاعیه که امروز پنجشنبه صادر شده آمده است: پیرو مصوبه کارگروه استانی مدیریت تقاضا و مصرف برق و همچنین با موافقت استاندار همدان، با توجه به پیش‌بینی تداوم افزایش دمای هوا و به جهت مدیریت مصرف بهینه برق مقرر شد؛ تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات و بانکهای استان از روز شنبه ۶ مرداد تا پنجشنبه ۱۱ مردادماه ۱۴۰۳ از ساعت ۶ صبح فعالیت خود را آغاز و با دو ساعت تعجیل در پایان کار، رأس ساعت یازده تعطیل شوند.

این اطلاعیه تاکید می کند: این دستورالعمل شامل مراکز خدمات‌رسان، مراکز بهداشتی و درمانی و واحدهای دارای شیفت کاری نمی شود.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: بدیهی است کسری ساعات کاری طبق ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، می‌بایست از طریق دورکاری جبران شود.

تغییر ساعت کار ادارات فارس / تعطیلی ادارات فارس

محسن نعمتی گفت: به علت ماندگاری گرمای هوا، ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان در هفته پیش رو از شنبه ۶ مرداد تا آخر هفته تغییر کرد.

نعمتی اظهار کرد: با استناد به مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان و تأیید استاندار فارس، ساعت کار همه دستگاه‌های اجرایی استان (مؤسسات عمومی دولتی و غیردولتی و بانک‌ها) از روز شنبه ۶ مرداد تا آخر هفته از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ تعیین شده است و کسری ساعت موظفی به صورت دورکاری و با برنامه ریزی دستگاه‌های اجرایی براساس مقررات، جبران می‌شود.

وی افزود: براساس این مصوبه همه دستگاه‌های دولتی به غیر از بانک‌ها و دستگاه‌های خدمت رسان روز یکشنبه ۷ مرداد تعطیل هستند و مدیران دستگاه‌های اجرایی موظفند نسبت به برنامه ریزی و نظارت بر دورکاری کارکنان و کنترل آن، اقدام کنند.

نعمتی افزود: بیمارستان‌ها، مراکز امدادی و اتفاقات، خدمات امداد جاده‌ای، مراکز خدمات بهداشتی و درمانی، اورژانس، بخش‌های عملیاتی و دارای نوبت کاری، آتش نشانی و مراکز انتظامی، بخش عملیاتی خدمات پست و تأمین کالاهای ضروری، باید براساس روال قبل ارائه خدمت کنند.

تعطیلی ادارات سیستان / تغییر ساعت کار ادارات سیستان

محمد کرمی با اشاره به ‌تداوم گرمای هوا و به منظور حفظ پایداری شبکه برق، تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و سازمان‌های استان روز پنج شنبه مورخ ۴ مرداد ماه ۱۴۰۳ تعطیل خواهد بود، اظهار داشت: بر این اساس؛ ساعت کاری تمامی دستگاه‌های اجرایی، نهادها، دانشگاه‌ها و بانک‌های استان در روز چهارشنبه مورخ ۳ مرداد ماه نیز دو ساعت کاهش می‌یابد.

‌وی افزود: ساعت کاری ادارات فردا چهارشنبه مورخ ۳ مردادماه با احتساب ۲ ساعت تعجیل در خروج از ساعت ۶ صبح تا ۱۱ ظهر و انجام امور اداری به صورت دورکاری خواهد بود.

اخبار مرتبط

اتفاق سال 1399 برای بورس تکرار می‌شود؟
نگاه روز

بورس تهران در آستانه اصلاح روند صعودی شاخص‌سازان!

طلا جان می‌گیرد، دلار عقب می‌نشیند؛ نبرد پنهان بازارها آغاز شد
نگاه روز

قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت 1404/ کاهش قیمت+ جدول

بورس برای همتی فرش قرمز می‌اندازد؟
نگاه روز

بورس سوار بر موج اخبار

سه گانه ریزش بازار سهام
نگاه روز

پیروزی سهم‌های سبک در برابر لیدر‌های سنتی بورس تهران!

پایداری کوچک‌ها در روز قرمز بورس
نگاه روز

پایداری کوچک‌ها در روز قرمز بورس

جزئیات و کشف قیمت هفتمین عرضه اولیه فرابورس
نگاه روز

فرود شاخص کل بر حمایت 3 میلیون و 100 هزار واحدی!

پست‌ بعدی
طلا

بازار طلا تغییر فاز داد

خیانت نهنگ های بیت کوین!

بیت کوین در مسیر صعود به سمت ۱۰۰,۰۰۰ دلار

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پرطرفدار
  • دیدگاه‌ها
  • اخیرا
بانک مرکزی: وام فروشی ممنوع!

بانک مرکزی: وام فروشی ممنوع!

SMEs

نقش بنگاه‌های کوچک و متوسط (SMEs) در توسعه پایدار با رویکرد اقتصاد سبز

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

بدهی ملی ایالات متحده رکورد زد

بدهی ملی ایالات متحده رکورد زد

ارتباط رشد تورم و کاهش نقدینگی!

ارتباط رشد تورم و کاهش نقدینگی!

خودتحریمی به دلیل نپذیرفتن FATF

خودتحریمی به دلیل نپذیرفتن FATF

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

کشف اختلاس2.9همتی دربانک‌های دولتی

سودآورترین نقاط خروج از بازار رمزارزها

سودآورترین نقاط خروج از بازار رمزارزها

بانک تجارت

مشارکت فعال بانک تجارت در پروژه بزرگ “ایران LNG”

چادرملو

آینده روشن «چادرملو» با ورود معادن تازه‌نفس به چرخه تولید

حضور فعال بیمه پارسیان در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

بانک رفاه کارگرانs

حضور پررنگ بانک رفاه کارگران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران

https://t.me/toomannews_ir https://t.me/toomannews_ir https://t.me/toomannews_ir

برچسب‌ها

اسلاید شو مشروح خبر پلاس

دسته بندی ها

  • اقتصادکلان
  • بازار بیمه
  • بازار سرمایه
  • بازارپول
  • تومان پلاس
  • چند رسانه ای
  • چهارگوشه ایران
  • دسته‌بندی نشده
  • زنان سرزمینم
  • صنعت وبازرگانی
  • کریپتو
  • مدیران ایرانی
  • مدیریت سبز
  • مشروح خبر
  • نگاه روز
  • یادداشت و مقالات

برچسب‌ها

اسلاید شو مشروح خبر پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • درباره ما
  • تماس باما
  • rss

© 2023 طراحی و سئو ایتوکس -کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تومان نیوز محفوظ می باشد.

  • تومان نیوز
    • مشروح خبر
    • بازار سرمایه
    • کریپتو
    • زنان سرزمینم
    • بازارپول
    • نگاه روز
    • تومان پلاس
    • مدیریت سبز
    • مدیران ایرانی
    • یادداشت و مقالات
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

© 2023 طراحی و سئو ایتوکس -کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری تومان نیوز محفوظ می باشد.

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم

افزودن لیست پخش جدید