تومان نیوز: شرکت بیمه تجارت نو در اطلاعیه ای دلایل تاخیر در ثبت افزایش سرمایه این شرکت بیمه بورسی را اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری تو مان نیوز(toomannews)، مهران رضوانی مدیرعامل شرکت بیمه تجارت نو که با سرمایه ثبت شده 6.000 میلیارد ریال و ثبت نشده 9.000 میلیارد ریال از شرکت های بیمه فعال در بازار سرمایه کشور محسوب می شود، در نامه ای خطاب به روشن قلب، مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار که با موضوع اطلاع رسانی درباره علت تاخیر در ثبت افزایش سرمایه روی سامانه کدال سازمان بورس قرار گرفت، به تبصره ماده 16 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های سهامی عامل ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار اشاره کرد و افزود: بر اساس این تبصره، شرکت مکلف است مراحل ثبت افزایش سرمایه نزد مرجع ثبت شرکت ها را پیگیری و آخرین وضعیت ثبت افزایش سرمایه را در فواصل زمانی 30 روزه تحت عنوان ” اطلاع رسانی درباره علت تاخیر در ثبت افزایش سرمایه” در سامانه کدال افشا کند.
به گفته مدیرعامل بنو، از آنجایی که شرکت های بیمه علاوه بر دریافت مجوز از سازمان بورس، مکلف به دریافت مجوز از بیمه مرکزی برای ثبت صورتجلسه نزد اداره ثبت شرکت ها هستند از این رو، مدارک و مستندات مربوطه برای اخذ مجوز به این نهاد ناظر ارسال شده است.
رضوانی تاکید کرده است که بیمه مرکزی بر اساس دستورالعمل بررسی منشاء سرمایه موسسات بیمه، به دریافت استعلام های متعدد از مراجع مربوطه اقدام می کند که تاکنون به صدور تاییدیه برای اداره ثبت شرکت ها منتهی نشده است.
مدیرعامل بیمه تجارت نو با اشاره به عزم شرکت برای پیگیری صدور مجوز بیمه مرکزی تصریح کرده است که به محض دریافت مجوز یادشده، مدارک لازم برای ثبت به اداره ثبت شرکت ها ارسال خواهد شد.
بر اساس این گزارش، سرمایه شرکت بیمه تجارت نو از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده از مبلغ 6,000 میلیارد ریال به مبلغ 15,000 میلیارد ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده افزایش یافته است.
این گزارش حاکی است، بیمه تجارت نو در 9 ماهه امسال 50.308 میلیارد ریال بیمه نامه فروخته که از این میزان، 43 درصد آن مربوط به رشته های زندگی با مبلغی 21.511 میلیارد ریال، 20 درصد آن متعلق به رشته ثالث اجباری با مبلغ 10.022 میلیارد ریال و 18 درصد نیز از آن رشته درمان با مبلغی معادل 9.111 میلیارد ریال بوده است.
در بخش خسارت نیز بنو در سه فصل ابتدایی سال، 21.272 میلیارد ریال به زیان دیدگان خسارت پرداخت کرده که از این میزان، 35 درصد معادل 7.391 میلیارد ریال در رشته درمان، 29 درصد با مبلغی معادل 6.033 میلیارد ریال در رشته های زندگی و 23 درصد هم با مبلغی معادل 4.990 میلیارد ریال در رشته ثالث پرداخت شده است.
بیمه تجارت نو در ماه آذر 1403 هم 2.919 میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده و در مقابل 2.008 میلیارد ریال به بیمه شدگان خود خسارت داده است.
رشته ثالث با 44 درصد سهم در نهمین ماه سال جاری، سردمدار رشته های حق بیمه ساز در بنو بوده و در مقابل رشته درمان هم با سهم 39 درصدی در بخش خسارت ها پیشتاز رشته های بیمه ای بوده است.