تومان نیوز:در حال حاضر، بازارها کاملاً بر روی دادههای تورم شاخص قیمت مصرفکننده (CPI) ایالات متحده متمرکز شدهاند که اواخر روز سه شنبه منتشر میشود.
به گزارش پایگاه خبری تومان نیوز(toomannews)، اگرچه انتظار میرود این قرائت حاکی از آن باشد که تورم در ماه نوامبر اندکی کاهش یافته است، اما هنوز بسیار بالاتر از هدف ۲ درصدی سالانهی فدرال رزرو باقی مانده است.
در پی انتشار دادههای تورمی، فدرال رزرو قرار است برای آخرین بار در سال جاری در روز چهارشنبه پیرامون نرخ بهره تصمیمگیری کند.
انتظارات گسترده بر آن است که فدرال رزرو نرخهای بهره را در حالت تعلیق نگه دارد، البته هرگونه سیگنالی از سوی بانک مرکزی در مسیر نرخ بهره در سال ۲۰۲۴ به دقت رصد خواهد شد.
مقامات فدرال رزرو تاکنون تا حد زیادی بر اظهارات تندروانهی خود مبنی بر بالاماندن نرخها برای مدت طولانیتر پایبند بودهاند.
با این حال، نشانههای اخیر که به سردشدن اقتصاد ایالات متحده اشاره مستقیم دارد، بر میزان انتظارات برای کاهش زودهنگام نرخ بهره در سال آینده افزود.
سیگنالهای سیاست پولی ایالات متحده
با توجه به اینکه نرخهای بالاتر هزینهی فرصت سرمایهگذاری در فلز زرد را افزایش میدهد، شکی نیست که طلا در ماههای اخیر عمدتاً تحت تأثیر سیگنالهای مربوط به سیاست پولی ایالات متحده معامله شده است.
علاوه بر آن، فلز زرد بدون بازده طلا در بیشتر ایام سال از بالاترین رکورد خود فاصله داشت.
در میان فلزات صنعتی، قیمت مس در روز سهشنبه در بحبوحهی نگرانی فعالان بازار نسبت به کندی رشد اقتصادی در بزرگترین واردکنندهی چین که خود عامل زیانهای شدید این هفته بود، تا حدودی افزایش یافت.
گفتنی است معاملات آتی مس منقضیشده در ماه مارس پس از گذراندن کاهش ۱.۴ درصدی در جلسهی قبل، با ۰.۳ درصد افزایش به ۳.۷۹۴۵ دلار در هر پوند رسید.
دادههای منتشرشده در پایان هفته بیانگر آن بود که چین، بزرگترین واردکنندهی مس جهان، در ماه نوامبر بیشتر به سمت تورمزدایی متمایل شده است.
از آنجا که کندشدن رشد در چین، حامل خبر بدی برای تقاضای مس است، این گزارش منجر به تشدید نگرانیها نسبت به کندی پایدار اقتصادی در این کشور شد و علاوه بر آن، لحن منفی را برای بازارهای مس ایجاد کرد.
در حال حاضر، علاوه بر دادههای تولید صنعتی، نشانههای اقتصادی بیشتر چین در این هفته در کانون توجه است.